Skip to main content

ONZE VISIE

Pro Management Software is een organisatie die zich primair richt op het ontwikkelen van moderne standaard softwareoplossingen waarmee controllers, accountants- en administratiekantoren hun rapportage- en onderliggende bedrijfsprocessen meer efficiënt kunnen inrichten. Alsmede methoden bewerkstelligen voor een betere gegevensuitwisseling en communicatie met eigenaren van bedrijven, overheidsinstanties (fiscus, kamer van koophandel, cbs), bankinstellingen en particulieren.
Onze softwareoplossingen worden ontwikkeld vanuit de visie dat de programmatuur door vele branches te gebruiken is. Voor de cloud-producten (PM ONLINE) geldt dat partijen direct met elkaar verbonden zijn middels een zeer veilige en stabiele internetomgeving.

WAT WIJ U BIEDEN

Pro Management biedt de accountancybranche een compleet programma waarmee de efficiency in elk kantoor sterk verbeterd kan worden in snelheid en kwaliteit. De software richt zich niet alleen op rapportage, maar ook op uw totale kantoororganisatie. Zo kunt u met PM Record alle records verbreken in tijd en in geld als het gaat om uw eigen kantoororganisatie. Met PM Record stroomlijnt u de werkprocessen bij u op kantoor.

Alle software van Pro Management vergt geen tijdrovende implementatie. In de regel is één dag training voldoende om de software volledig te gebruiken.

De verdere ontwikkeling van de verschillende PM-applicaties geschiedt niet vanuit een 'ivoren toren'. Pro Management ontwikkelt op basis van praktijkervaringen van gebruikers. Regelmatig komen gebruikers bijeen binnen een zogeheten gebruikersgroep waarin de praktijk van alledag wordt doorgenomen. Er ontstaan vanuit de praktijk wenslijstjes die door de developmentafdeling één voor één worden opgepakt.

Daarnaast worden ook de ervaringen vanuit de helpdesk meegenomen in de ontwikkeling, zodat het gebruiksgemak verder geoptimaliseerd kan worden.

BEDRIJFS OMSCHRIJVING

Pro Management is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is voortgekomen uit een accountantsorganisatie, die bij de start in 1987 heeft gekozen de dienstverleningen uit te voeren tegen een vaste prijs. Om die reden en de interesse in de ontwikkelingen/mogelijkheden op het gebied van IT werd sterk gelet op het zo efficiënt mogelijk inrichten van de eigen bedrijfsprocessen.
Er waren nauwelijks geautomatiseerde oplossingen voor de werkprocessen. In die eerste periode is toen besloten zelf programmatuur te ontwikkelen. Dus voor accountants door accountants.
Later is aan collega-kantoren gevraagd naar de behoeftes in die markt. De oorspronkelijke accountantsorganisatie is in feite gedurende de eerste 10 jaren omgevormd naar een softwarehuis, dat standaardproducten ontwikkelt voor controllers en accountants- en administratiekantoren. In latere jaren zijn producten gebouwd voor een optimale digitale communicatie met de externe relaties van die kantoren. Zo is een reeks producten tot stand gekomen.
Daarnaast zijn de mogelijkheden op de gebieden van digitale techniek en communicatie gedurende al die jaren natuurlijk enorm veranderd. Pro Management bewaakt die ontwikkelingen en past steeds de producten aan naar de meest moderne methoden en de laatste wensen van de gebruikers.

De meest bekende programmatuur van Pro Management betreft de rapportagesoftware (jaarrekeningen en tussentijdse rapporten) en de methoden om deze te verzenden of uit te wisselen aan belanghebbenden als aandeelhouders, particulieren, overheden en bankinstellingen.
Pro Management onderscheidt zich van andere organisaties door de volledigheid van het productaanbod, een all-in-one systeem, direct online te koppelen aan vele andere oplossingen.
De organisatie is opgericht door Kees Schaap. Het PM-team bestaat uit circa 20 medewerkers.
Bekijk de profielen op LinkedIn

Nieuws brengen wij vooral via LinkedIn. Wij nodigen u uit ons te volgen.